Beveiliging

Hoe goed is uw netwerkbeveliging?
Kan er niemand van buitenaf bij uw klantgegevens of andere bedrijfsinformatie? Hoe vatbaar is uw netwerk voor virussen? Is uw firewall optimaal ingericht?

Virussen, hackers en spam
Een goed Nederlands woord voor firewall is verdedigingslinie. In netwerkbeveiliging behoort het merk Cisco tot de top. Het beveiligt bedrijfskritische data en het eigen computersysteem tegen aanvallen van binnen en buiten, wat steeds harder nodig is. Want op internet spoken virussen rond, die uw bedrijf in het ergste geval voor dagen plat kunnen leggen, of uw mailboxen lopen over van SPAM, of een hacker breekt in op uw netwerk en brengt enorme schade toe aan uw opgeslagen data.

Werkstation -en Serverbeveiliging met NOD
NOD is een next-generation endpointproduct en biedt uitgebreide bescherming voor werkstations en file servers. ITSave heeft voor NOD gekozen vanwege de uitstekende resultaten in het detecteren van Virussen, Trojans en andere Malware. Daarnaast is NOD zeer licht in gebruik waardoor er geen belemerende vertragingen optreden op het werkstation.